sporters beleven meer

Geplaatst op 30/04/2019

campagne in mei 2019

Mededeling van SPORT VLAANDEREN

 

Van 1 tot 31 mei organiseren we de tweede editie van de actie 'Buiten beleef je meer'.

Samen met MNM organiseren we 4 exclusieve events voor telkens 100 jongeren tussen 12 en 18 jaar. Er zijn 50 VIPduotickets per locatie (Beringen, Hofstade, Oudenaarde, Knokke) te winnen ( zie : www.sport.vlaanderen/ookbuitenbeleefjemeer)

 

Buiten valt er heel wat te beleven in mei!

 

Plezier maken, trainen, zweten, uitblazen in de zon en vooral: samen herinneringen maken…. Buiten sporten is zalig. Heb je al een ideale buitensport? Deel ons dan een leuke foto met de hashtag #ookbuitenbeleefjemeer

Heb je nog geen ideale buitensport gevonden? Geen nood! Samen met je vrienden kan je in mei deelnemen aan heel wat leuke activiteiten, laat je inspireren op sport.vlaanderen/ookbuitenbeleefjemeer en ontdek het aanbod in jouw buurt.

 

Zie ook de leuke brochure : https://www.sport.vlaanderen/media/5355/170919_folder-gezinssport-definitief-lr.pdf

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies