De Vrijheid In Zicht

Geplaatst op 01/07/2019

10 en 14 september 2019 te Ursel

DE VRIJHEID IN ZICHT

 

Het Provinciecommando Oost-Vlaanderen heeft de traditie om jaarlijks een sportief evenement te organiseren vanop het verlaten militair vliegveld te Ursel.  Dit jaar vindt dit plaats op dinsdag 10 en zaterdag 14 september en zal kaderen in de herdenking van 75 jaar bevrijding van België op het einde van WOII.

Op dinsdag krijgen we, naast onze trouwe fietsers, MTB en wandelaars, een aantal scholen uit de omgeving op bezoek en bouwen we een heus militair dorp op.  Op zaterdag kan er, naast fietsen, MTB en wandelen, ook met de moto en (militaire) oldtimers gereden worden. 

Alle details zijn terug te vinden op http://www.dviz.be.

 

 

                                                                                                              

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies