infomarkt : turboverkeersplein aan Eurosilo

Geplaatst op 08/07/2019

op maandag 19 augustus 2019

ter attentie van de bedrijven langs de R4/Kennedylaan

Infomarkt over de ombouw van kruispunt ‘Eurosilo’ tot turboverkeersplein

Maandag 19 augustus 2019

Van 15 tot 17 uur

Bezoekerscentrum North Sea Port,

Rigakaai 1, 9000 Gent

Graag uw aanwezigheid bevestigen via www.R4WO.be/infosessie

De omvorming van het kruispunt ‘Eurosiloaan de J.F. Kennedylaan met de D. Eisenhowerlaan tot turboverkeersplein maakt onderdeel uit van de volledige herinrichting van de R4 West en Oost tot primaire wegen. Door deze herinrichting zal het aantal op- en afritten langs de R4 verminderen. Hierdoor vermindert het verkeer in de woonkernen, verhoogt de bereikbaarheid van de havenbedrijven en verbetert de leefbaarheid van de gehele kanaalzone. Deze werken zullen worden uitgevoerd in verschillende fases. Een aantal zogenaamde ‘quick wins’ gaan als eerste in uitvoering waaronder de heraanleg van het kruispunt ‘Eurosilo’.  Meer info over het volledige project vindt u op www.r4wo.be .

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies