boekencheck

Geplaatst op 26/08/2019

16 september 2019

BOEKENCHECK

Op 16 september 2019 organiseert 'Samen Tegen Onbetaalde Schoolfacturen' voor het eerst boekencheck-dag met alle onderwijsverstrekkers en heel wat belangrijke onderwijspartners. Check jij mee?

Het is ineens oktober en je merkt dat een heel aantal leerlingen nog steeds niet het nodige materiaal en/of geen schoolboeken heeft. Oorzaak? Onbekend. Slechte levering? Wanbetaling? De externe boekenleverancier voorziet geen afbetalingsplan? Of liep het al mis bij de online bestelling? Wij stellen vast dat er steeds meer jongeren starten zonder schoolboeken ... Elk kind heeft recht op gelijke kansen.

"Het was al eind september toen mijn jongste dochter haar boekenpakket kreeg, omdat ik geld heb moeten lenen om het openstaand bedrag te kunnen betalen. Dit is niks vergeleken met vorig jaar' , vertelt Anja, 'Toen hadden allebei mijn dochters tot aan de herfstvakantie geen boeken." - getuigenis Vierde Wereldgroep Mensen voor Mensen

Zie ook :  persartikel 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies