Covidmeetjesland.be

Geplaatst op 23/12/2021

Alle info over Covid in het Meetjesland op één website

Covidmeetjesland.be: alle info over Covid in het Meetjesland op één site

Waar kan ik mij laten testen in het Meetjesland? Mijn zoon is positief getest, wat nu? Hoelang moet ik in quarantaine? Hoe verplaats ik mijn afspraak in het vaccinatiecentrum? Er is een uitbraak in de sportclub, wat moet ik doen?

De kans is groot dat één van deze vragen de afgelopen maanden bij jou de revue zijn gepasseerd in de huiskamer.

Alle informatie op één website

Er komt heel wat informatie op ons af dat de boodschap niet meer duidelijk is. Daarnaast worden heel wat hulpverleners gecontacteerd met vragen die niet bij hen terecht horen te komen. De eerstelijnszone kreeg in de afgelopen weken dan ook signalen dat de eerstelijnswerkers overbelast geraken.

Daarom heeft de eerstelijnszone Oost- en West-Meetjesland een nieuwe website gelanceerd: www.covidmeetjesland.be.

Alle informatie over Covid (uitbraak, quarantaine, testen, ...) in het Meetjesland vind je op de site terug. Een paar keer klikken en je komt op de juiste website terecht of je wordt doorverwezen naar de juiste contactpersoon.

Uitbraak, quarantaine, vaccinatie, testing en maatregelen

De belangrijkste thema's rond corona komen aan bod: uitbraak, quarantaine, vaccinatie, testing en maatregelen. Via pictogrammen kom je op de juiste webpagina terecht. Verschillende flowcharts helpen je bij het maken van de juiste keuze bij testing. Je vindt er ook de contactgegevens van de callcentra van de vaccinatiecentra in het Meetjesland en de lokale maatregelen per lokaal bestuur.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies