Nieuw telefoonnummer gemeentehuis

Geplaatst op 15/02/2021

Vanaf 1 maart is het nieuwe nummer 09 353 42 00

Nieuw telefoonnummer voor gemeentehuis vanaf 1 maart

Ook enkele diensten veranderen van telefoonnummer

Op 1 maart 2021 verandert het algemeen telefoonnummer van het gemeentehuis. Vanaf dat moment kan je ons bereiken op het nummer 09 353 42 00.

Niet enkel ons algemeen nummer verandert, ook verschillende diensten veranderen van nummer. Je vindt ze terug op onderstaand overzicht.

Dienst

Telefoonnummer

Mailadres

Communicatiedienst

09 353 42 01

communicatie@zelzate.be

Financiële dienst

09 353 42 50

boekhouding@zelzate.be

Ruimte & Wonen

09 353 42 70

stedenbouw@zelzate.be

Milieu & Klimaat

09 353 42 70

milieudienst@zelzate.be

Bibliotheek

09 353 43 10

bibliotheek@zelzate.be

Technische dienst

09 353 43 80

technischedienst@zelzate.be

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan je op deze diensten terecht?

  • Communicatiedienst: alles met betrekking tot communicatie zoals de website en onze facebookpagina. Ook voor het indienen van een klacht kan je bij deze dienst terecht.
  • Financiële dienst: belastingen, gemeentefinanciën, ontvangerij.
  • Ruimte & Wonen: onder deze dienst zitten stedenbouw en huisvesting. Heb je een vraag i.v.m je woning, bouwen of verbouwen, attesten of premies? Deze dienst werkt altijd op afspraak.
  • Milieu & Klimaat: alles met betrekking tot milieubeleid, omgevingsvergunningen, meldingen rond sluikstorten, enz.
  • Bibliotheek: ontlenen van boeken, spelletjes en dvd's.
  • Technische dienst: technische en veiligheidsproblemen met rioleringen, voetpaden en wegdek en begroeiingen. Gebruik van de gemeentelijke zalen en materiaal en de aanvraag voor het organiseren van evenementen.

Wat gebeurt er op 1 maart?

Op maandag 1 maart veranderen deze diensten van telefoonnummers en zullen daardoor niet bereikbaar zijn.  Mogen wij jou daarom vragen om een e-mail naar de dienst die je wil bereiken, te sturen? Je zal dan via e-mail een antwoord ontvangen. Hier vind je alle mailadressen. We zijn terug telefonisch bereikbaar op dinsdag 2 maart a.s.!

Wat gebeurt er als ik na 1 maart het oude nummer bel?

Je krijgt een bandje te horen waarin wordt gezegd dat het nummer niet meer bestaat. Je krijgt het juiste nummer te horen dat je moet bellen.

Hoe kan ik de burgemeester telefonisch bereiken?

Het secretariaat van de burgemeester is bereikbaar op het nummer 09 353 42 30. Op deze manier kan je een afspraak maken met de burgemeester. Je kan ook mailen naar secretariaatburgemeester@zelzate.be als je een afspraak wil maken. Als je een van onze schepenen wil contacteren, bel dan naar het algemeen onthaal: 09 353 42 00.

Alle diensten werken op afspraak tijdens de coronacrisis. Hoe maak ik een afspraak?

Check eerst via onze website bij welke dienst je moet zijn. Hier vind je alle diensten terug. Maak een afspraak via mail of bel naar het rechtstreekse nummer van de dienst. Weet je niet precies bij welke dienst je moet zijn? Bel dan naar het algemeen onthaal (09 353 42 00) en zij helpen je daar graag verder.

 

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies