Marktstraat wordt tijdelijk plaatselijk verkeer

Geplaatst op 18/09/2021

vanaf 21 september

Marktstraat wordt tijdelijk plaatselijk verkeer door bouwwerken

Op dinsdag 21 september 2021 starten er bouwwerken voor een appartementsblok in de Marktstraat. Hiervoor wordt er een werfzone gecreëerd die een groot deel van de rijbaan zal innemen ter hoogte van Marktstraat 3A. Enkel fietsers en voetgangers zullen nog op een veilige manier kunnen passeren. Voor het autoverkeer wordt de straat enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer vanaf de Oostkade tot aan de werfzone en vanaf de Grote Markt tot aan de werfzone.

Op deze manier kunnen de inwoners van de appartementen in de Marktstraat hun ondergrondse garages nog bereiken. De bewoners worden van aangepaste situatie op de hoogte gebracht door middel van een bewonersbrief.

Ook de bussen van de Lijn (lijnen 49 en 73) zullen tijdelijk moeten omrijden. Als de bussen van het busstation wegrijden zullen ze via de Westkade en de Suikerkaai naar de Burg. J. Chalmetlaan rijden. Naar het busstation wordt er via de Franz Wittoucklaan gereden.

De werfzone ter hoogte van Marktstraat 3A blijft staan tot eind december 2021.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies