Word vrijwilliger bij Fabriek Energiek in Zelzate

Geplaatst op 02/09/2021

Infomoment op 22 september

Word vrijwilliger bij Fabriek Energiek in Zelzate

Fabriek Energiek, provinciaal doe-centrum voor hernieuwbare energie, zoekt vrijwillige gidsen voor educatie. Gids je graag leerlingen en ben je geboeid door klimaatverandering en energieproductie? Kom dan naar het infomoment op 22 september 2021. Fabriek Energiek biedt een toffe sfeer, een vrijwilligersvergoeding en uitzicht op de nieuwste technologische evoluties.

Infomoment vrijwilligers: woensdag 22 september 2021 om 10.00 uur, Achille De Clercqlaan 9 in 9060 Zelzate. Schrijf in via fabriek.energiek@oost-vlaanderen.be of 0470 66 31 96 (Daan Temmerman). Meer info op www.fabriekenergiek.be

Fabriek Energiek is een educatief centrum voor bezoekers van alle leeftijden. Ze geven rondleidingen aan scholieren en volwassenen en bieden educatieve pakketten aan over klimaat en energie.

Het centrum ligt aan de Zonneberg in Zelzate. Een plek met een verhaal: dit voormalig gipsstort is volledig gesaneerd en omgevormd tot één van de grootste zonnepanelenparken in de Benelux, Terranova Solar. Boven op de Zonneberg heb je uitzicht over het kruispunt Meetjesland, Zeeland en Waasland.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies