Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker

Geplaatst op 07/09/2021

op vrijdag 17 en zaterdag 18 september

Plantjesweekend in Zelzate: elk plantje helpt een handje

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 september trekken meer dan 50 vrijwilligers in Zelzate de baan op om plantjes te verkopen voor Kom op Tegen Kanker. Dat doen ze samen met vele andere vrijwilligers, overal in Vlaanderen. De plantjesverkopers trekken van deur tot deur in alle straten van onze gemeente, maar je kan ook een azalea (voor 7 euro) kopen aan verschillende supermarkten in de gemeente.

  • Aldi Zelzate: zaterdag 18 september
  • Colruyt Zelzate: vrijdagmiddag 17 september en zaterdag 18 september
  • Lidl Zelzate: zaterdag 18 september
  • Carrefour Zelzate: zaterdag 18 september

De kleurrijke azalea's worden milieuvriendelijk geteeld en je haalt een echt streekproduct in huis. Met de aankoop van een plantje draag je bij aan betere zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Wil je nu al een plantje? Dan kan je er ook eentje kopen via de webshop.

Wil je binnen jouw bedrijf of vereniging nog plantjes verkopen, dan kan je contact opnemen met Peter Bruggheman: p.bruggheman@scarlet.be of 0473 99 07 63

Meer info: www.plantjesweekend.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies