Koop een roze lintje van Think Pink

Geplaatst op 09/09/2021

Aan het onthaal gemeentehuis en kassa zwembad/Eurohal vanaf 13 september

Koop een roze lintje van Think Pink en steun de strijd tegen borstkanker

Ook lokaal bestuur Zelzate steunt de strijd tegen borstkanker van de vzw Think Pink. Daarom kan je vanaf 13 september aan het onthaal van het gemeentehuis en aan de kassa van de Eurohal/zwembad een roze lintje kopen. De lintjes kosten twee euro en de opbrengst gaat volledig naar Think Pink, die het zal investeren in zorgprojecten voor lotgenoten.

Door deze lintjescampagne wil de organisatie enerzijds vrouwen stimuleren om zich tijdig te laten screenen op borstkanker. Anderzijds willen ze een emotionele steun zijn voor alle lotgenoten die de strijd aangaan of lotgenoten herdenken die er jammer genoeg niet meer zijn.

Een nieuwigheid dit jaar is dat je ook met Payconic kan betalen. Je scant de QR-code op de doos, je geeft het bedrag in, klikt op betalen en klaar!

De actie loopt tot 31 december 2021.

Meer info over alle acties van Think Pink vind je op hun website.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies