Hang een affiche van 10.000 stappen aan je raam

Geplaatst op 11/01/2022

En win een stappenteller

Hang een affiche van 10.000 stappen en win een stappenteller!

Heb je ze al gespot in het straatbeeld, de bordjes van de 10.000 stappen-campagne die je vertellen hoeveel stappen het is naar bijvoorbeeld de bib of het gemeentehuis? Of ben je al aan de slag gegaan met de fotowedstrijd in ZoZelzate? Goed zo!

Want het is de bedoeling dat iedereen door de 10.000 stappen-campagne meer wandelt, zeker voor kleine afstanden. Wil jij mee helpen om mensen te motiveren om te stappen? Hang dan een affiche aan je raam die toont hoeveel stappen lang jouw straat is. Je krijgt samen met de affiche een lotje. Hiermee maak je kans op een professionele stappenteller ter waarde van 50 euro.

Hoe deelnemen? Bestel een affiche bij de sportdienst via sportdienst@zelzate.be of 09 345 74 22 en hang die aan je raam.

De wedstrijd loopt tot en met 31 januari 2022.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies