Afhaalmomenten gratis strooizout

Geplaatst op 27/10/2022

In Zelzate Oost en West

Afhaalmomenten voor gratis strooizout

Het lokaal bestuur verdeelt opnieuw gratis strooizout onder de inwoners van Zelzate. Er zijn afhaalmomenten in Zelzate Oost en West. Elke gezin kan een zak van 10 kg. komen afhalen. Bij de afhaling moet je je identiteitskaart kunnen voorleggen. Haal je een zak voor een familielid, een vriend of een buur af, dan moet je ook hun identiteitskaart meebrengen.

De wintermaanden staan voor de deur en dat brengt onvermijdelijk winterweer met zich mee. Iedereen wordt geacht zijn voetpad of de verharde berm sneeuw- en ijsvrij te maken tussen zonsopgang en 20.00 uur.

Afhaalmomenten

Zelzate Oost (technische dienst, Suikerkaai 4)

  • donderdag 17 november van 13.00 tot 16.30 uur
  • zaterdag 19 november van 9.00 tot 13.00 uur

Zelzate West (Groenplein)

  • donderdag 1 december van 13.00 tot 16.30 uur
  • zaterdag 3 december van 9.00 tot 13.00 uur

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies