Snoeihoutophalingen en afvalkalender 2023 op komst!

Geplaatst op 31/10/2022

Snoeihoutophalingen op 28 en 29 november

Snoeihoutophalingen en afvalkalender 2023 op komst!

Snoeihoutophalingen

IDM haalt op maandag 7 november in Zelzate-Oost en op maandag 28 en dinsdag 29 november in Zelzate-West weer snoeihout op. Nog even herinneren dat hoeveelheden tot 2 m³ zijn toegelaten. Met meer snoeihout, kan je altijd naar het recyclagepark (tuinafval valt onder de gratis af te leveren kilo’s). Raak je niet tot daar, dan komt IDM het extra snoeihout ook ophalen. In dat geval dien je dat wel vooraf te melden bij de ophaaldienst (09 298 21 10) of via het e-loket van IDM. Dat kan tot een dag voor de ophaling. Je betaalt dan 20 euro per bijkomende m³.

Opgelet! De ophaalrondes van IDM worden anders benoemd dan de geografische indeling van Zelzate!

Zelzate-Oost:

  • Akker
  • Leegstraat 146 C- 208 en 165-225
  • Oudenburgse Sluis
  • Sint-Stevenstraat 50b-56 en 57a-61
  • Zeestraat

Zelzate-West: alle andere straten in Zelzate, aan beide zijden van het kanaal.

Check je afvalkalender en de recycle-app om het juiste ophaalmoment te weten!

Meer info op idm.be/snoeihout.

Afvalkalender 2023

Vanaf half november wordt de afvalkalender weer bedeeld door de ploegen van IDM. Heb je er tegen kerst geen ontvangen, mail dan naar communicatie@idm.be of vraag er eentje aan via de Groene Lijn, 0800 166 33. Je kan ook een kalender afhalen op het gemeentehuis of het recyclagepark.

 

 

 

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies