Vaccinatiecentrum Hoge Wal sluit de deuren

Geplaatst op 17/11/2022

Daarna kan je terecht bij je huisarts of apotheker voor je vaccinatie

Vaccinatiecentrum sluit de deuren

In december sluit Vaccinatiecentrum Hoge Wal definitief de deuren. Twee jaar lang kon je je daar laten vaccineren tegen Covid. De laatste vaccins dienen ze toe op zaterdag 26 november en 10 december van 9 tot 12 uur.

Boostercampagne loopt op zijn einde

De herfstboostercampagne startte half september. Tot nu toe lieten 32.248 mensen zich in deze campagne vaccineren in ons vaccinatiecentrum. De opkomst was beter dan verwacht:

  • 80-plus: bijna 80%
  • 65-79 jaar: 84,50%
  • 45-64 jaar: bijna 65%
  • 18-44 jaar: 32%

Vaccineren kan nog steeds

Wie wil, kan nog een vaccin krijgen op 26 november en 10 december in het vaccinatiecentrum. Leg je afspraak vast via laatjevaccineren.be of via het callcenter T 09 277 00 82. Daarna kan je ook terecht bij je huisarts of een apotheker. De deelnemende apothekers vind je op apotheek.be. Je kan de lijst ook opvragen via het callcenter.

Afbraak vaccinatietent

Vanaf 12 december breken ze de vaccinatietent aan Sportcentrum Hoge Wal af. Twee jaar lang hebben personeelsleden en vrijwilligers zich vol enthousiasme ingezet voor deze vaccinatiecampagne. Heel veel dank!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies