Toneelstuk zet Bewegen op Verwijzing in de kijker

Geplaatst op 18/11/2022

Op vrijdag 9 december

Voorstelling Dokter, ik beweeg weer!

De voorstelling is een nieuw initiatief dat iedereen op een ludieke wijze moet overtuigen dat bewegen belangrijk is. Ook ‘Bewegen op Verwijzing’ wordt in de kijker gezet.

Op vrijdag 9 december kan je om 14.00 uur gaan kijken naar het toneelstuk ‘Dokter, ik beweeg weer!’ in ’t Klooster. Het stuk, gespeeld door 55-plussers, gaat over Margriet en Gerda, die allebei actief deelnemen aan ‘Bewegen op Verwijzing’. De vriendinnen hebben het plan gesmeed om Kamiel, de man van Margriet die bijna niet meer uit de zetel komt, aan het bewegen te krijgen. Hiervoor hebben ze via de huisarts een beroep gedaan op Roberto, de coach. Ze stuiten echter op hevige weerstand. Hoe het afloopt, dat moet je zelf ontdekken.

Voor de voorstelling, die helemaal gratis is, geeft Bewegen op Verwijzing-coach Elles nog een woordje uitleg over het project. Zo kom je meteen te weten wat je moet doen om in te stappen bij Bewegen op Verwijzing.

Praktisch

  • Wanneer? Vrijdag 9 december om 14.00 uur
  • Waar? ’t Klooster, Kerkstraat 64 A in Zelzate.
  • De voorstelling is volledig gratis en inschrijven is niet nodig.

Meer info: sportdienst@zelzate.be en 09 345 74 22

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies