Verbeter samen met ons het Infoblad ZoZelzate!

Geplaatst op 18/11/2022

Vul de enquête in!

Geef jouw feedback over het infoblad ZoZelzate

Het lokaal bestuur Zelzate is altijd op zoek om haar communicatie te verbeteren. Daarom voeren we voor het infoblad ZoZelzate een onderzoek met een enquête waarbij wij jou als lezer vragen om feedback en suggesties over bepaalde aspecten van het infoblad te geven.

Jouw mening is zeer belangrijk voor ons en jouw feedback zal gebruikt worden om te weten wat goed of minder goed is aan het infoblad. Ook willen we weten wat we nog in de toekomst kunnen doen om het infoblad te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat we een kwalitatieve communicatie leveren die voldoet aan de wensen van de inwoners van Zelzate.

De enquête duurt ongeveer 4 minuten.

Vul de enquête hier in!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies