De workshop afval sorteren is geannuleerd!

Geplaatst op 18/11/2022

De workshop zal verplaatst worden naar een andere datum.

Workshop geannuleerd!

DOE MEE MET ONZE WORKSHOP AFVAL SORTEREN OP 21 NOVEMBER!

Goed sorteren zorgt ervoor dat je je afval kan reduceren. Dat is belangrijk voor jouw portemonnee en voor het milieu. Natuurlijk is het niet altijd evident om te weten wat nu juist bij het PMD moet en wat bij het restafval. Daarom organiseren het lokaal bestuur Zelzate samen met IDM een workshop afval sorteren.

Deze gaat door in het lokaal dienstencentrum De Kastanje op maandag 21 november van 19.30 tot 21.30 uur.

Je krijgt er heel wat eenvoudige en praktische tips en tricks  van de afvalsteward over hoe je juist moet sorteren. Bovendien kan je door goed te sorteren en efficiënt om te gaan met je afval, heel wat besparen op je factuur. In deze tijden is dat extra belangrijk. Bovendien wordt er ook een Zelzaatse kadobon verloot onder de deelnemers! Als dat geen extra motivatie is om af te komen?

Inschrijven

De workshop is gratis voor inwoners van Zelzate, maar je moet je wel op voorhand inschrijven.

Mail naar milieudienst@zelzate.be of bel naar 09 353 42 70.

Je kan je inschrijven tot de dag zelf (21 november) voor 9.00 uur ’s morgens!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies