Publiciteitsverordening

Geplaatst op 22/11/2022

Openbaar onderzoek en plan-mer-screening

Publiciteitsverordening: openbaar onderzoek en plan-mer-screening

Op 28 oktober 2022 heeft de Vlaamse Regering het ontwerp van gewestelijke stedenbouwkundige Publiciteitsverordening van 2022 voorlopig vastgesteld.

Over dit ontwerp van gewestelijke stedenbouwkundige verordening wordt van 21 november tot en met 21 december 2022 een openbaar onderzoek georganiseerd.  Dit ontwerp kan je gedurende deze periode raadplegen via de onderstaande bestanden of komen inkijken tijdens de openingsuren in het gemeentehuis Zelzate, op de dienst Ruimte en Wonen, Milieu en Klimaat. Hiervoor dien je een afspraak te maken op 09/353 42 70.

Bezwaren kunnen tot uiterlijk 21 december 2022 gemaild worden naar bjo.omgeving@vlaanderen.be. Vermeld in het onderwerp van de mail “openbaar onderzoek Publiciteitsverordening” of “screening Publiciteitsverordening”, al naargelang het een reactie op de inhoud van de verordening, dan wel op de screening betreft.

Je vindt hier:

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies