Doe mee met de tekenwedstrijd van Huis van het Kind

Geplaatst op 21/04/2022

Waar droom jij van voor de kinderen van jouw gemeente?

Doe mee met de tekenwedstrijd van Huis van het Kind!

Huizen van het Kind Aalter, Assenede, Eeklo, Evergem, Lievegem, Maldegem, Sint-Laureins en Wachtebeke en Zelzate slaan de handen in elkaar tijdens Week van de Groeilamp.

Tijdens de Week van de Groeilamp laten we het licht even schijnen op ‘opvoeden en opgroeien’; Want groot worden, dat gaat niet helemaal vanzelf. (Groot)ouders en andere opvoeders zorgen er elke dag voor dat kinderen in een warme omgeving groot kunnen worden. De Huizen van het kind willen ouders en andere opvoeders ondersteunen bij die opvoeding, want opvoeden is niet altijd kinderspel. We willen deze opvoeders op een positieve manier kennis leren maken met de Huizen van het Kind, en op welke manier kan dit beter dan met een echte old school tekenwedstrijd?!

We willen weten waar jongeren en kinderen van dromen voor hun leeftijdsgenoten in de gemeente. Met deze wedstrijd verzamelen we op een ludieke manier die input.
De winnaars winnen een spelpakket voor het volledige gezin!

Het formulier van de tekenwedstrijd kan je hier downloaden.

Je kan het formulier binnenbrengen tot vrijdag 20 mei om 12.00 uur in ontmoetingshuis Nest (Groenplein) en in het gemeentehuis (Grote Markt)
De winnaars worden geloot op woensdag 25 mei in ontmoetingshuis Nest en persoonlijk verwittigd.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies