Jonge Zelzaatse sporters gehuldigd tijdens gemeenteraad

Geplaatst op 26/04/2022

Brent Biesbroeck, Arun Deleersnyder en Evy Poppe werden in de bloemetjes gezet.

Jonge Zelzaatse sporters gehuldigd tijdens de gemeenteraad

Tijdens de gemeenteraad van maandag 25 april 2022 werden drie jonge Zelzaatse sporters gehuldigd. Ze werden in de bloemetjes gezet voor hun prestaties en ze mochten samen met de burgemeester en de waarnemend algemeen directeur het Gulden Boek van Zelzate ondertekenen.

Het gaat om Brent Biesbroeck (11), die dit jaar Belgisch kampioen wielrennen op de piste werd. Arun Deleersnyder (18) blonk uit in judo, waar ze dit jaar Belgisch kampioen werd bij de U21. Vorig jaar werd ze ook al Belgisch kampioen, bij de categorie U18. Tot slot werd snowboardster Evy Poppe (18) ook in de bloemetjes gezet voor haar deelname en mooie prestatie op de Olympische Winterspelen van Peking dit jaar.

De jonge sporters tekenden samen met de burgemeester en de wnd. algemeen directeur Het Gulden Boek van Zelzate.Op de foto: (v.l.n.r.) Brent Meuleman (burgemeester), Brent Biesbroeck, Evy Poppe, Christine Coone (wnd. algemeen directeur), Arun Deleersnyder en Luc Van Waesberghe (schepen van sport).

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies