Vrijwilligers gezocht voor feest 100 jaar Klein Rusland

Geplaatst op 27/04/2022

Infoavond op maandag 16 mei om 19.30 uur in de raadzaal

Vrijwilligers gezocht om van 100 jaar Klein Rusland een groots feest te maken

Twee jaar geleden zou het eeuwfeest van Klein Rusland groots gevierd worden in Zelzate. Jammer genoeg strooide corona roet in het eten. Maar uitstel is geen afstel! Dit jaar, van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni 2022, wordt Klein Rusland gevierd met een echt volksfeest.

En om van dat feest een succes te maken, hebben we gemotiveerde vrijwilligers en verenigingen nodig! Daarom een oproep: wil je meehelpen om je schouders te zetten onder het eeuwfeest van Klein Rusland? Wil je achter de toog staan, helpen met de opbouw of mensen wegwijs maken? Kom dan alleen of met je vereniging naar de infoavond over het eeuwfeest op maandag 16 mei om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Daar wordt uit de doeken gedaan wat er allemaal staat te gebeuren en waar we jouw hulp kunnen bij gebruiken. We hopen alvast op een mooie opkomst van gemotiveerde vrijwilligers en verenigingen.

Zet alvast 17, 18 en 19 juni in jullie agenda, want het belooft een groots feest te worden voor en door Zelzate!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies