Brug Sas van Gent onderbroken voor alle verkeer

Geplaatst op 18/05/2022

van 24 mei tot 21 juni

Brug Sas van Gent onderbroken voor alle verkeer van 24 mei tot 21 juni

In onze buurgemeente Sas van Gent (NL) wordt er vanaf dinsdag 24 mei om 6.00 uur gewerkt aan de draaibrug. De brug is onderbroken voor alle verkeer (ook fietsers en voetgangers) tot dinsdag 21 juni om 6.00 uur.

Rijkswaterstaat vervangt de elektrotechnische en besturingsinstallaties van de draaibrug bij  Sas van Gent. De draaibrug datert van eind jaren 60 en nadert het einde van zijn levensduur. Daardoor neemt de kans op storingen toe.

Tijdens de werkzaamheden aan de brug van Sas van Gent geldt voor wegverkeer een omleidingsroute via de Sluiskiltunnel. Voor fietsers en voetgangers vaart er dagelijks een veerbootje van 7.00 tot 17.00 uur tussen de Kleine Kanaalweg in Westdorpe en de hoek Westkade/Landdijk in Sas van Gent. Daarnaast is er voor fietsers ook een omleidingsroute via de brug van Zelzate.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies