Vaccinatie met herfstbooster van start in september

Geplaatst op 24/08/2022

Je krijgt opnieuw een uitnodiging

Vaccinatie met herfstbooster start in september

De vaccinaties voor de herfstbooster starten begin september. Je kan dan opnieuw in Vaccinatiecentrum Hoge Wal terecht. Je krijgt net als vorige keer een uitnodiging. Je kan in september ook je naam aan de reservelijst QVAX toevoegen.

Wie krijgt een uitnodiging?

  • elke volwassene die ten minste twee prikken van AstraZeneca of Pfizer kreeg
  • elke volwassene die ten minste een prik van het Johnson&Johnson-vaccin kreeg

De volgorde verloopt van oud naar jong. Er zijn enkele uitzonderingen. Zo komen mensen met immuniteitsproblemen en het zorgpersoneel eerst aan bod. In deze twee doelgroepen krijgt iedereen boven de 12 jaar een uitnodiging. De uitnodiging valt in de loop van september in je brievenbus of e-box. In de brief staat hoe je je afspraak kan bevestigen of annuleren.

Q-VAX

Q-VAX, de reservelijst waarop je je kan aanmelden om een vaccin te krijgen als andere mensen niet opdagen, wordt binnenkort opnieuw gelanceerd. Zo krijgt iedereen de kans om zich sneller te laten vaccineren. Je kan je begin september opnieuw registreren via de website.

5-jarigen

Kinderen die onlangs 5 jaar werden, kregen nog geen vaccin. Zij ontvangen nu ook een uitnodiging.

Niet-gevaccineerd?

Ben je niet of nog niet helemaal gevaccineerd? Neem dan contact op met het callcentrum, tel. 09 277 00 82 om een afspraak vast te leggen.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies