Koop een roze lintje en steun Think Pink

Geplaatst op 12/09/2022

Aan onthaal gemeentehuis en kassa Eurohal

Koop een roze lintje en steun Think Pink

Vanaf 12 september tot en met 31 oktober kan je opnieuw een roze lintje kopen ten voordele van Think Pink en in de strijd tegen borstkanker. Lokaal bestuur Zelzate neemt ook deel aan de actie. Je kan een lintje kopen aan het onthaal van het gemeentehuis en de kassa van de Eurohal/zwembad. De lintjes kosten twee euro. Dit jaar kan je, naast cash, ook opnieuw met Payconic betalen. Je scant de QR-code op de doos, je geeft het bedrag in, klikt op betalen en klaar!

Think Pink wil door de roze lintjescampagne vrouwen aanmoedigen om hun borsten te laten controleren, want 1 op 8 vrouwen wordt getroffen door borstkanker. De lintjescampagne zorgt ook voor een emotionele steun voor alle lotgenoten die de strijd aangaan of om hen te herdenken die er jammer genoeg niet meer zijn.

Meer info over alle acties van Think Pink vind je op www.think-pink.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies