Doe mee met de spreukenwandeling tijdens de 10-daagse van de Veerkracht

Geplaatst op 21/09/2022

Van 1 tot en met 10 oktober

Spreukenwandeling tijdens 10-daagse van de Veerkracht

De gemeente Zelzate, Logo Gezond + en Eerstelijnszone Meetjesland organiseren een spreukenwandeling van 1 tot 10 oktober 2022.  Op verschillende plaatsen in Zelzate worden spreuken op het raam geschreven.  Via een uitgestippelde wandeling kun je ze allemaal ontdekken en een leuke prijs winnen.

De eerste tien dagen van oktober vindt de ’10-daagse van de Veerkracht’ plaats. Een initiatief dat mentaal welbevinden in de kijker plaatst.  Dit jaar staat in teken van ‘kracht’ en dit willen we ook in Zelzate onder de aandacht brengen door een spreukenwandeling.

Zowel in Zelzate Oost als in Zelzate West zullen er verschillende veerkrachtige spreuken op ramen geschreven worden.  Via een korte wandeling kun je die ontdekken. Acht spreuken bevatten een rode letter waarmee je een woord kunt vormen. Stuur dit woord door via het antwoordformulier en maak kans op een Zelzaatse cadeaubon t.w.v. 25 euro!

Stress en tegenslag maken deel uit van ons leven en kunnen je soms serieus uit evenwicht brengen.  Veerkracht is het vermogen om terug te veren na tegenslagen en je aan te passen aan stress of negatieve veranderingen.  Je kan je veerkracht voor een stuk zelf versterken, maar ook de mensen rondom jou spelen hierin een rol.  We hebben allemaal nood aan verbondenheid en erkenning.  Jouw betrokkenheid bij anderen kan wonderen doen voor hun veerkracht!  Dus wandel mee en laat je inspireren door de veerkrachtige spreuken in jouw gemeente.

Hier kan je de wandeling en het deelnameformulier downloaden.
Je kan het deelnameformulier ook afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Het ingevulde formulier kan je er ook afgeven.

Veel succes!

(Opgelet, de spreuken verschijnen pas vanaf 1 oktober allemaal in het straatbeeld, vroeger kan je niet deelnemen).

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies