Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker

Geplaatst op 05/09/2022

Op 16, 17 en 18 september

Plantjesweekend voor Kom op tegen Kanker

Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker gaat dit jaar door in het weekend van 16, 17 en 18 september.  Een plantje in huis halen en tegelijk het goede doel steunen ? Door deel te nemen aan het Plantjesweekend, sla je twee vliegen in één klap!

In het weekend van 16, 17 en 18 september zullen tientallen Zelzaatse vrijwilligers azalea’s aan 8 euro te koop aanbieden. De vrijwilligers verkopen de plantjes aan al wie de strijd tegen kanker een warm hart toedraagt. De opbrengst gaat naar waardevolle steun- en zorgprojecten voor mensen met kanker. Die zijn broodnodig. Elk jaar krijgen meer dan 40.000 Vlamingen de diagnose kanker. Elke verkochte azalea helpt hen aan de beste zorg.

De vrijwilligers komen deur aan deur in Zelzate. Niet thuis ? Kom dan langs op één van de vaste verkooppunten aan supermarkten Aldi, Colruyt, Lidl, Carrefour Express of Jumbo in Zelzate.

Wil je zelf een handje helpen bij de verkoop? Neem dan contact op met Peter Bruggheman, 0473 99 07 63 of p.bruggheman@scarlet.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies