Wil je een volkstuintje in Zelzate Zuid?

Geplaatst op 23/01/2023

Vul de bevraging in!

Wil jij een volkstuintje in Zelzate Zuid? Vul de bevraging in!

De werken aan het sportcomplex Zelzate Zuid zijn begin dit jaar gestart. Naast het sportcomplex wordt ook het parkgebied ontwikkeld. Hiervoor zijn de technische plannen in opmaak. Op de site wordt er ook ruimte voorzien voor volkstuintjes. Op voorwaarde dat er voldoende interesse is. En daarom wordt er een bevraging georganiseerd onder de inwoners.

Wat?

In samenwerking met de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) zou het lokaal bestuur plaats voorzien voor volkstuintjes van ongeveer 30 m² per tuin. Er zou ook een gemeenschappelijk gebouw opgetrokken worden waar er opslaglockers worden voorzien voor de huurders van de tuintjes. Ook groter gemeenschappelijk materiaal zou daar worden opgeborgen. Zo kan de oppervlakte van het tuintje optimaal benut worden voor het kweken van groenten en fruit. Alle nodige voorzieningen, zoals water, worden op het terrein aangelegd, zodat het gemakkelijk werken is in de volkstuintjes. Er zal voor de tuintjes een jaarlijkse huurprijs gevraagd worden.

Interesse?

Heb je interesse in een volkstuintje op de site van Zelzate Zuid? Vul dan bevraging in en laat je contactgegevens achter. Hou er wel rekening mee dat de volkstuintjes in het park een project is dat binnen een drietal jaar zal gerealiseerd zijn.

Vul de bevraging in via deze link. Dat kan tot 31 maart 2023.

(Copyright foto: Vlaamse Landmaatschappij)

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies