Wegenwerken Broeder Leopoldstraat en Suikerkaai

Geplaatst op 17/10/2023

Eerste fase vanaf 23 oktober

Wegenwerken Broeder Leopoldstraat en Suikerkaai

Op maandag 23 oktober 2023 start de eerste fase van de wegenwerken naar het nieuwe Armand Seghers sportcomplex in Zelzate Zuid. Er wordt gewerkt op het kruispunt van de Suikerkaai en de Broeder Leopoldstraat en in de Broeder Leopoldstraat zelf.

Op het kruispunt van de Broeder Leopoldstraat en de Suikerkaai worden er plaatselijke herstellingswerken uitgevoerd. Het verkeer zal er stapvoets kunnen voorbijrijden. In eerste stuk van de Broeder Leopoldstraat wordt het fietspad afgesloten en wordt er een deel van de rijbaan ingenomen zodat de fietsers over de rijbaan kunnen. In de Broeder Leopoldstraat is enkel plaatselijk autoverkeer mogelijk. Op bepaalde momenten kan het autoverkeer sterke hinder ervaren, dus het wordt zoveel mogelijk afgeraden om met de wagen door de Broeder Leopoldstraat te rijden. Fietsverkeer blijft steeds mogelijk.

Onder normale omstandigheden zal de eerste fase van de werken duren tot 30 november 2023.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies