Kersthappening op de Grote Markt

Geplaatst op 21/11/2023

Op zaterdag 16 december vanaf 16.00 uur

Jingle bells! Kersthappening op 16 december op de Grote Markt

Jingle bells, jingle bells... Jingle all the way! Mogen we al een heel klein beetje in kerststemming komen? Het ideale moment hiervoor is de kersthappening, georganiseerd door de gemeentelijke feestcommissie op zaterdag 16 december vanaf 16.00 uur.

Place to be is de Grote Markt, waar je in een heuse kerststraat kan genieten van foodtrucks, kermisattracties en nog heel veel meer. Er zijn ook optredens van Muzamies, Chapeau Noir en Soulbrothers (light). De opbrengst van de cupcake-actie #bakeforlife ten voordele van Stichting Alzheimer wordt ook bekend gemaakt.

Iedereen is van harte welkom om de kerstsfeer op te snuiven en te genieten van winterse gezelligheid!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies