Doe mee met de stookolietanksanering

Geplaatst op 11/04/2023

Schrijf je nu in

Doe mee met het groepsaanbod stookolietanksanering

Heb je nog een oude stookolietank die je niet meer gebruikt? Of wil je binnenkort overschakelen van stookolie naar een andere warmtebron (warmtepomp, enz.)? Dan is de groepsactie stookolietanksanering van Veneco een interessante optie.

Na je inschrijving op de actie ontvang je een vrijblijvende offerte. Voor bijkomende info stemt de technicus met jou verder af per telefoon of mail. Als het nodig blijkt, dan komt de technicus bij je langs voor een plaatsbezoek. De persoonlijke offerte is volledig vrijblijvend.

Een stookolietank die je niet meer gebruikt, moet je volgens de milieuwetgeving door een erkend technicus laten buiten gebruik stellen. Een vergeten stookolietank gaat op termijn roesten en lekken. Door deze tijdig te saneren, voorkomt je bodemvervuiling en vermijd je bijkomende problemen en kosten.

Hoe inschrijven?

Je kan je inschrijven via www.veneco.be/tanksanering of door het scannen van de QR-code.

Dit kan tot en met 31 december 2023.

Meer info

Bel gratis naar 0800 11 206 of mail naar veneco@alltankservice.be

 

 

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies