Doe mee met de Family Challenge Day!

Geplaatst op 24/04/2023

Op zaterdag 24 juni in Zelzate en Evergem

Kom je naar de gloednieuwe Family Challenge Day?

Op zaterdag 24 juni lanceert Burensportdienst Meetjesland samen met verschillende sportdiensten een nieuw initiatief: de Family Challenge Day!

Op twee locaties, in Zelzate en Evergem, wordt  er doorlopend gezorgd voor een dag boordevol workshops, challenges en sportieve beleving voor jong en oud. Het programma kies je volledig zelf en alle activiteiten kan je doen met je gezin, vrienden, familie.

Je kunt kiezen voor een hele dag plezier en uitdaging in Zelzate maar via een uitgestippelde fietsroute kan je ook een kijkje gaan nemen in Evergem!

Een greep uit het aanbod: familiedans, springkastelen, ouder/kind-karate, familiezumba, reis rond de wereld, reuzetwister, pannachallenge, zakkenlopen, lattenrace, pillow fight-attractie, kinderdisco, schminkstand…
Het volledige aanbod per locatie vind je terug op deze pagina.

De kostprijs is 6 euro voor een volwassen en 4 euro voor een kind.

Inschrijven kan op voorhand via deze link of ter plaatse de dag zelf vanaf 10.00 uur. De eerste 200 voorinschrijvingen krijgen een goedgevulde goodiebag!

Locaties

  • Sportcomplex Eurohal, Oostkade 1A in Zelzate
  • Sportcentrum Hoge Wal, Guldensporenlaan 34 in Ertvelde

Programma: 10.00 tot 16.00 uur
Kinderdisco: 16.00 tot 17.00 uur

In Zelzate kan je voor een hapje en een drankje terecht in cafetaria Tropical. In Evergem neem je zelf een picknick mee om de honger te stillen.

Alles over de Family Challenge Day lees je op deze pagina.

 

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies