Nieuw webportaal van Agentschap Wegen en Verkeer

Geplaatst op 15/05/2023

Voor advies en vergunningen

Nieuw webportaal van Wegen en Verkeer (AWV) voor vergunningen

Heb je advies of een vergunning nodig van AWV? Dat kan vanaf nu makkelijk online via wegenenverkeer.be/adviezen-vergunningen. AWV geeft advies bij het afleveren van omgevingsvergunningen. Ze adviseren bijvoorbeeld over mobiliteit, bouw- en rooilijnen, inritten, publiciteit en bouwvrije stroken langs autosnelwegen. Daarnaast geven ze informatie bij de verkoop van vastgoed over onder andere de bouw- en rooilijn.

Je kan ook online een vergunning aanvragen voor het gebruik van of de aanpassing aan het openbaar domein langs gewest- en autosnelwegen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van containers, de inname van parkeerplaatsen, aanpassingen aan de berm bij de aanleg van je inrit of het plaatsen van tijdelijke bewegwijzering of tijdelijke publiciteit.


Heb je vragen? Contacteer AWV via wegenenverkeer.be/districten

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies