Gratis toneel 'Dokter, ik beweeg weer!'

Geplaatst op 16/05/2023

Op woensdag 21 juni om 15.30 uur

Dokter, ik beweeg weer!

Uitstel is geen afstel! Normaal gezien stond de voorstelling 'Dokter, ik beweeg weer' van Logo Gezond gepland in december vorig jaar. Door onvoorziene omstandigheden moest de voorstelling jammer genoeg geannuleerd worden. Nu krijg je opnieuw de kans om te komen kijken naar het gratis toneel over hoe gezond bewegen is. Er wordt op een ludieke manier uitgelegd wat 'Bewegen op verwijzing' is.

Op woensdag 21 juni kan je om 15.30 uur gaan kijken naar het toneelstuk in zaal de Kring (Kerkstraat 56 in Zelzate). Het stuk, gespeeld door 55-plussers, gaat over Margriet en Gerda, die allebei actief deelnemen aan ‘Bewegen op Verwijzing’. De vriendinnen hebben het plan gesmeed om Kamiel, de man van Margriet die bijna niet meer uit de zetel komt, aan het bewegen te krijgen. Hiervoor hebben ze via de huisarts een beroep gedaan op Roberto, de coach. Ze stuiten echter op hevige weerstand. Hoe het afloopt, dat moet je zelf ontdekken.

De voorstelling is helemaal gratis en iedereen is welkom. Op voorhand inschrijven is niet nodig.

Meer info: sportdienst@zelzate.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies