Kies een naam voor het nieuwe sportcomplex!

Geplaatst op 02/05/2023

En win een Zelzaatse kadobon

Kies een naam voor het nieuwe sportcomplex en win!

De bouw van het nieuwe sportcomplex in Zelzate Zuid gaat goed vooruit! Het is de bedoeling dat de sportclubs tegen september 2023 er hun intrek kunnen nemen. Daarom wordt het tijd een passende naam te zoek voor het sportcomplex. En jij kan mee kiezen en een leuke prijs winnen!

Je kan kiezen uit deze vijf voorstellen:

  • Sportcomplex Armand Seghers: Armand ‘Mance’ Seghers (1926-2005) is keeper geweest van KAA Gent en de nationale ploeg en hij is ereburger van Zelzate. Hij speelde 17 jaar lang bij Gent en was een fenomenale doelman. ‘Mance met zijn klakke’ is een begrip in Zelzate en daarbuiten.
  • Sportcomplex Heide: de locatie van het nieuwe sportcomplex situeert zich deels in het gebied dat historisch als Heide bekend staat.
  • Sportcomplex Passerelle: een speciaal gebouwde loopweg (=sportweg) die tegelijkertijd de verbinding vormt tussen mensen en diverse sporten.
  • Sportcomplex Tien Gemeten: de locatie van het nieuwe sportcentrum situeert zich deels in het gebied dat historisch als Tien Gemeten bekend staat. Een gemeet is ongeveer 0,4 hectare, tien gemeten is ongeveer 4 hectare wat overkomt met de oppervlakte van de nieuwe sportsite. Een gemeet zou de oppervlakte van een stuk grond zijn dat een boer met paard en ploeg per dag kon bewerken.
  • Sportcomplex Zelzate Zuid: deze benaming wordt al zeven jaar gebruikt om het nieuwe sportcomplex te benoemen. Het klinkt vertrouwd in de oren en verwijst naar de locatie, ten zuiden van Zelzate.

Hoe deelnemen?

Je kan digitaal stemmen via deze link.

Stem je liever op papier? Dat kan ook. Je vindt het papieren stemformlier in de nieuwe editie van het infoblad ZoZelzate. Het formulier kan je deponeren in een speciaal daarvoor voorziene stembus in het gemeentehuis, lokaal dienstencentrum De Kastanje, de bibliotheek op sportcomplex Eurohal/zwembad.

Je kan deelnemen tot woensdag 31 mei 2023. Opgelet: je moet inwoner van Zelzate zijn om deel te nemen én je mag maar één keer deelnemen per adres.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Wat valt er te winnen?

Degene die het dichtst bij het antwoord op de schiftingsvraag zit, krijgt een Zelzaatse kadobon van 100 euro. De tweede prijs is een kadobon van 50 euro en de derde prijs eentje van 25 euro.

Veel succes!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies