Infovergadering Open Straatjesdag

Geplaatst op 26/05/2023

Op woensdag 14 juni om 20.00 uur in de raadzaal

Infovergadering Open Straatjesdag op 14 juni 2023

Op zondag 17 september 2023 neemt onze gemeente voor de 23ste keer deel aan ‘Open Straatjesdag’. Dit is een organisatie in samenwerking met de Bond Beter Leefmilieu.

Tijdens Open Straatjesdag kiezen gemeenten voor een opendeurdag van de straat. De bedoeling is om de straat autovrij te maken en deze terug te geven aan de bewoners, jongeren en ouderen om een feest in te richten. Het lokaal bestuur heeft een budget uitgetrokken om deze dag mogelijk te maken.

Infovergadering

Voel je je geroepen om met je straat of wijkcomité hieraan deel te nemen, dan nodigen wij je uit op een infovergadering op woensdag 14 juni om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Ook personen die al eerder hebben deelgenomen, worden verwacht aanwezig te  zijn, zodat zij hun materiaalaanvraag kunnen doorgeven.

Als je zelf niet aanwezig kan zijn, vragen wij om een ander lid van je vereniging of comité af te vaardigen omdat de subsidies zullen worden verdeeld over de aanwezige verenigingen of comités die hun deelname bevestigen.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies