Avondmarkt op donderdag 18 mei

Geplaatst op 04/05/2023

Aangepaste verkeerssituatie op Grote Markt

Avondmarkt op donderdag 18 mei op de Grote Markt

Op donderdag 18 mei wordt er een avondmarkt georganiseerd door BAH (Beroepsvereniging van ambulante handelaars) op de Grote Markt in Zelzate. De avondmarkt vindt plaats van 15.30 tot 22.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen snuisteren en kuieren!

Aangepaste verkeerssituatie

De avondmarkt zorgt voor een aangepaste verkeerssituatie op de eerste deel van de Grote Markt (textielmarkt). De Grote Markt wordt verkeersvrij gemaakt vanaf 12.00 uur tot en met 22 uur. Dat betekent dat de Grote Markt is afgesloten aan de Standaard Boekhandel en aan de Grote Markt ter hoogte van huisnummer 67 (KBC).

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies