Kom je ook les volgen aan de kunstacademie?

Geplaatst op 01/08/2023

Lessenreeks start 1 september voor kinderen vanaf 6 jaar

Laat je creativiteit de vrije loop op de kunstacademie

De Kunstacademie van Eeklo komt naar Zelzate. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen les volgen in 't Klooster.

Op dinsdag 5 september zal er nog geen les gegeven worden, maar zullen de leerkrachten aanwezig zijn om kinderen in te schrijven, vragen te beantwoorden en informatie te geven.

ARTuur

Voor 6- en 7-jarigen op dinsdag van 16.00 tot 17.40 uur in ’t Klooster (Kerkstraat 64 A).

In ARTuur duik je wekelijks onder in een boeiend kunstenbad waarin je mag zingen, tekenen, vertellen en fantaseren. Een team van leerkrachten maakt je op een speelse en heel toegankelijke manier vertrouwd met beeld, muziek en woord. Zij prikkelen jou om met durf, kennis, fantasie en enthousiasme je innerlijke wereld vorm te geven en te delen met anderen. Na één of twee prikkeljaren kan je beslist beter kiezen in welke richting je je verder wil ontplooien.

Woordatelier

Voor 8- tot en met 10-jarigen op dinsdag van 16.50 tot 17.30 uur en voor 10- tot 12-jarigen van 18.00 tot 19.00 uur in 't Klooster.

In dit uurtje verken je spelenderwijs de wondere wereld van de taal. Dit doe je niet alleen met woorden maar met heel je lichaam. Via spreek- en spelopdrachten knutsel je toneeltjes in elkaar, proef je van gedichtjes, beweeg je op woorden, geniet je van klanken, vertel je met gebaren, maar vooral leer je houden van onze Nederlandse taal en van een verzorgde uitspraak.

Beeldatelier

Voor 8- tot en met 12-jarigen op dinsdag van 17.50u tot 19.30 uur in ’t Klooster.

Wil je graag jouw verbeelding laten spreken en op je eigen tempo met nieuwe materialen, vormen en kleuren aan de slag gaan? Je wordt meegenomen op een tocht vol boeiende en afwisselende thema's. Je krijgt voldoende ruimte en tijd om vanuit experiment jouw weg te vinden. Je leert er kijken, met durf iets nieuws uitproberen en je verbeelding vorm te geven.

Info en inschrijvingen

Voor Beeldatelier en Woordatelier kan er online ingeschreven worden.

Voor ARTuur kan je inschrijven tijdens de openingsuren van het secretariaat in Eeklo: Contact - Kunstacademie stad Eeklo

Er worden ook mogelijkheden voorzien tot inschrijven tijdens de maand september, telkens voor en na de les. Inschrijven kan tot en met 30 september 2023.

Bekijk hier de folder met de tarieven voor Zelzate

Meer info via: kunstacademie@eeklo.be en www.kunstacademie-eeklo.be

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies