Webinars groepsaanbod renovatie

Geplaatst op 24/08/2023

19 september, 19 oktober en 20 november

Webinars groepsaanbod renovatie

Wil je je woning op een duurzame manier renoveren, maar je weet niet goed hoe je er moet aan beginnen? Dan zijn de webinars over het groepsaanbod renovatie -  een project van ons lokaal bestuur, Energiehuis Veneco en Energent – misschien wel de oplossing!

Tijdens de webinars wordt er uitgelegd wat het groepsaanbod juist inhoudt, voor welke verschillende renovatie-ingrepen je een offerte kan vragen, welke begeleiding er mogelijk is en hoe het juist zit met premies en energieleningen. Kortom, alles wat je moet weten om je woning energiezuinig te verbouwen.

De webinars zijn telkens van 20.00 tot 21.00 uur op:

  • dinsdag 19 september 2023
  • donderdag 19 oktober 2023
  • maandag 20 november 2023

Je kan je gratis en vrijblijvend inschrijven via www.veneco.be/groepsaanbod-webinar

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies