Mogelijke geluidsoverlast door werken overweg Denderdreve

Geplaatst op 29/08/2023

Van 4 tot en met 29 september 2023

Mogelijke geluidsoverlast door werken spooroverweg Denderdreve

Van 4 tot en met 29 september 2023 wordt er gewerkt aan de spoorinfrastructuur ter hoogte van de overweg aan de Denderdreve. De werken worden uitgevoerd in opdracht van Infrabel en zullen noodgedwongen 's nachts moeten uitgevoerd worden omdat het treinverkeer overdag niet kan onderbroken worden.

Concreet zal er gewerkt worden van in de periode van 4 tot en met 29 september, telkens van 22.00 uur 's avonds tot 5.00 uur 's morgens. Er wordt niet gewerkt op zaterdag- en zondagnacht. Sommige nachten zal er ook niet gewerkt worden omdat het materiaal moet uitharden.

De firma die de werken uitvoert doet er alles aan om de geluidsoverlast tot een minimum te beperken. Maar omdat er met zwaar materiaal wordt gewerkt, is geluidsoverlast niet te vermijden.

Spooroverweg afgesloten

Opgelet: de spooroverweg zal geduurde de volledige periode (van 4/09 om 20.00 uur tot 30/09 om 6.00 uur)  van de werken afgesloten zijn voor alle verkeer. Ook voor fietsers en voetgangers. Plaatselijk verkeer moet een omleiding volgen.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies