Bak je mee cupcakes voor #bakewithlove?

Geplaatst op 13/09/2023

Actie loopt tot 16 december

Bak je mee cupcakes voor #Bakewithlove? 

De sensibiliseringscampagne #Bakewithlove van de Stichting Alzheimer wil de ongeneeslijke ziekte onder de aandacht brengen door het bakken en het verkopen van cupcakes. En Zelzate springt mee op de kar!

De gemeentelijke feestcommissie, het lokaal bestuur, de culturele raad, de sportraad, WZC Zilverbos, de seniorenraad, het lokaal dienstencentrum De Kastanje en talrijke verenigingen zetten samen hun schouders onder deze actie. En jij kan natuurlijk ook meedoen!

Twee cupcakes voor 5 euro

De volgende maanden zullen verschillende verenigingen tijdens diverse activiteiten in Zelzate cupcakes verkopen. Twee cupcakes, netjes verpakt in folie, kosten 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar Stichting Alzheimer onderzoek - stopalzheimer.be. Zo kan je cupcakes kopen tijdens onze maandagmarkt op 23 oktober en 20 november 2023. #Bakewithlove@Zelzate duurt tot midden december 2023. Het uiteindelijke opgebrachte bedrag wordt bekend gemaakt op de Kersthappening van zaterdag 16 december 2023.

Via #Bakewithlove wil de Stichting Alzheimer niet enkel bewustwording creëren maar ook geld inzamelen voor onderzoek om patiënten doeltreffende behandelingen en therapieën te kunnen geven. Want Alzheimer treft één persoon op vijf en is een van de belangrijkste doodsoorzaken in ons land.

Wie graag nog met zijn vereniging of individueel meewerkt aan #bakewithlove@Zelzate kan mailen naar feestzelzate@gmail.com.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies