Compost nodig?

Geplaatst op 01/02/2024

Bestellen via e-loket van IDM

Compost vooraf bestellen via e-loket van IDM

Zoals steeds kan je in april weer verse compost afhalen bij IDM. Groot verschil met vorige jaren is dat je niet langer zomaar kan langsgaan op het recyclagepark om je zakken compost aan te kopen. Voortaan zal je je bestelling vooraf moeten doorgeven via het e-loket. Dat kan de hele maand februari. Zo is het voor IDM duidelijker hoeveel compost er moet besteld worden en geraakt iedereen zeker bediend.


Voordeel van de bestelling via het e-loket op Mijn IDM is dat je vooraf online betaalt. Je hoeft dus enkel nog een afspraak te maken voor afhaling op het recyclagepark. De prijs voor een zak compost van 40 liter blijft 4 euro, met een maximum van 10 zakken per gezin.

 

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies