(Vrouwen)volksdansen op Internationale Vrouwendag

Geplaatst op 01/02/2024

Inschrijven tot 1 maart

Volksdansen op Internationale Vrouwendag

Vrijdag 8 maart 2024 is het Internationale Vrouwendag. Dan wordt de strijdbaarheid en de solidariteit tussen vrouwen opnieuw in de kijker gezet. Ook in Zelzate organiseert de werkgroep Internationale Vrouwendag samen met het lokaal bestuur een leuke activiteit voor en door vrouwen. Dit jaar is er gekozen voor een initiatieles volksdansen, meer bepaald vrouwenvolksdansen.

Door samen te dansen wordt het samenhorigheidsgevoel tussen de vrouwen aangewakkerd. De dansen die worden aangeleerd, worden ook enkel door vrouwen gedanst. Bovendien maak je op die manier ook kennis met de verschillende culturen van vrouwen over de hele wereld. Dit past perfect binnen het thema van deze editie van Internationale Vrouwendag: ‘één wereld, duizend vrouwen’.

Praktisch

  • Wanneer? Vrijdag 8 maart om 19.00 uur.
  • Waar? 't Klooster, Kerkstraat 64A in Zelzate.
  • Kostprijs? Gratis maar inschrijven is verplicht via patricia.joosten.rl@zelzate.be tot 1 maart 2024.

Heb je geen zin om mee te dansen maar wil je wel een kijkje komen nemen? Dat kan ook! Alle vrouwen zijn van harte welkom.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies