Volledige afsluiting van Zelzatetunnel voor renovatie dienstgebouwen

Geplaatst op 05/06/2024

Weekend van 21 juni

Volledige afsluiting Zelzatetunnel voor renovatiewerken aan dienstgebouwen                

Het Agentschap Wegen en Verkeer renoveert de dienstgebouwen aan de Zelzatetunnel. Om de oude gevelpanelen te verwijderen, is een volledige afsluiting van de tunnel noodzakelijk. Tijdens de weekends van 24 mei en 21 juni volgt het gemotoriseerd verkeer een omleiding via de Zelzatebrug

Volledige afsluiting

Tijdens de weekends van 24 mei en 21 juni worden de oude gevelpanelen van de dienstgebouwen verwijderd. Tijdens het weekend in mei is het gebouw op Linkeroever aan de beurt, in juni het gebouw op Rechteroever. Om de werken veilig te kunnen uitvoeren, is een volledige afsluiting van de tunnel noodzakelijk.

Op vrijdag 24 mei om 21.00 uur gaat de tunnel in beide richtingen dicht. Dit duurt tot maandag 27 mei 5.00 uur. Hetzelfde geldt tijdens het weekend in juni. Op vrijdag 21 juni om 21.00 uur gaat de tunnel in beide richtingen dicht. Dit duurt tot maandag 24 juni 5.00 uur.

Het complex Zelzate-West richting Antwerpen en het complex Zelzate-Oost richting kust worden afgesloten. Het verkeer volgt de omleidingen zoals steeds bij onderhoudssluitingen, met name via de Zelzatebrug.       

Meer info op de website van Agentschap Wegen en Verkeer.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies