Gina is de nieuwe kapster in LDC De Kastanje

Geplaatst op 01/07/2024

Ze start op woensdag 10 juli

Nieuwe kapster in het lokaal dienstencentrum De Kastanje

Maak kennis met Gina! Gina Öztürk is de nieuwe kapster in het lokaal dienstencentrum De Kastanje. Ze gaat vanaf woensdag 10 juli aan de slag.

Na het pensioen van kapster Martine zat het lokaal dienstencentrum al een tijdje zonder kapster. Daar komt nu verandering in want Gina wordt de nieuwe kapster. Zij zal ervoor zorgen dat de kapsels van de bezoekers opnieuw helemaal in hun plooi liggen. Gina werkt in het dienstencentrum op woensdag van 8.30 tot 17.30 uur. Iedereen die dat wil kan een afspraak maken.

Gina heeft heel veel ervaring als kapster en ze heeft haar eigen kapsalon in Zelzate. Bovendien werkt ze ook in verschillende woon- en zorgcentra als kapster. Kapster zijn is haar passie en ze houdt van het sociale aspect dat bij beroep hoort. Je kan bij haar terecht voor een snit, kleuring, permanent, enzovoort. Alles is sowieso aan zeer democratische prijzen.

Op woensdag 10 juli start Gina in het lokaal dienstencentrum en je kan nu al een afspraak maken via 0473 45 22 59 of gul.ozturk3@hotmail.com.

Van 13 tot en met 23 september 2024 is Gina met vakantie.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies