Verkoop bouwgrond in Antoon Vanderlindenstraat

Geplaatst op 25/01/2024

door het lokaal bestuur

Lokaal bestuur verkoopt stuk bouwgrond in Antoon Vanderlindenstraat

Het lokaal bestuur Zelzate verkoopt een lot voor halfopen bebouwing gelegen in een hedendaagse verkaveling met recente woningen in de Antoon Vanderlindenstraat. Het perceel heeft een oppervlakte van 478 m² en een goede bereikbaarheid. De verkaveling ligt op fietsafstand van het centrum en in de nabijheid van verschillende handelszaken en scholen. Tevens is er een vlotte verbinding met de R4 en E34.
Bovendien is het een kindvriendelijke buurt, met een mooi stukje groen en een leuke speelomgeving in de buurt.

Het perceel wordt openbaar verkocht met een instelprijs van 135.000 euro.

Voor meer info over de verkoopsvoorwaarden en de verkavelingsvoorschriften kan je mailen naar de dienst Ruimte van het lokaal bestuur Zelzate: stedenbouw@zelzate.be of neem je telefonisch contact op 09 353 42 70.

Bekijk hier het lot bouwgrond op Immoweb.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies