Zitdag belastingen op 29 mei

Geplaatst op 29/04/2024

De zitdag is volzet

Zitdag belastingen op woensdag 29 mei 2024

De zitdag is volledig volzet. Heb je toch hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Dan kan je elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch terecht bij het Contact Center van de FOD Financiën op het telefoonnummer 02 572 57 57. Een medewerker van de FOD Financiën belt je op het afgesproken tijdstip terug om samen met jou je aangifte in te vullen per telefoon.

Op woensdag 29 mei 2024 organiseert het lokaal bestuur samen met de FOD Financiën een zitdag voor het invullen van je belastingbrief. De medewerkers van de FOD Financiën helpen je na afspraak in de raadzaal van het gemeentehuis (Grote Markt 1).

Afspraak maken

Afspraak maken De zitdag is volzet

De zitdag gaat door op woensdag 29 mei tussen 9.00 en 12.00 en tussen 13.00 en 15.00 uur.

  • Vanaf vrijdag 3 mei om 9.00 uur kan je een afspraak maken via bovenstaande knop of telefonisch op het nummer 09 353 42 00. Het heeft geen zin om vroeger te bellen, er zal maar vanaf vrijdag 3 mei iemand aanwezig zijn om een afspraak vast te leggen.
  • Een afspraak duurt 12 minuten.
  • Belangrijk! Per aangifte maak je 1 afspraak. Wil je twee aangiften laten behandelen, dan maak je twee afspraken.

Meebrengen naar de zitdag

  • Identiteitskaart en pincode
  • Belastingbrief (als je nog een papieren aangifte hebt ontvangen)
  • Nodige attesten, loonfiches, levensverzekeringen, enz.
  • Kom je voor iemand anders? Breng dan ook (een kopie) van zijn of haar identiteitskaart en een volmacht mee.
  • Bij een gezamenlijke aangifte (bijv. gehuwden) breng je alle identiteitskaarten en pincodes mee.

Past 29 mei niet? Geen nood...

Kan je je niet vrijmaken op 29 mei, maar heb je toch hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Dan kan je elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch terecht bij het Contact Center van de FOD Financiën op het telefoonnummer 02 572 57 57. Een medewerker van de FOD Financiën belt je op het afgesproken tijdstip terug om samen met jou je aangifte in te vullen per telefoon.

Belangrijk om te weten

  • Heb je een vereenvoudigde aangifte gekregen en staat er een fout in, dan kan je zelf contact opnemen met de FOD door het nummer op de aangifte te bellen. Je hoeft geen afspraak te maken voor de zitdag.
  • Heb je zelf al een telefonische afspraak geregeld met de FOD Financiën via het telefoonnummer op je belastingbrief, dan kan je geen afspraak maken voor de zitdag.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies