Niet te missen! Vrolijke opening van Cultuurhuis De Brug

Geplaatst op 14/05/2024

Op zaterdag 22 juni

Vrolijke opening Cultuurhuis De Brug op 22 juni

Op zaterdag 22 juni 2024 opent cultuurhuis De Brug op Zelzate West zijn deuren met een vrolijke opening met een hoek af! Iedereen is van harte welkom om een bezoekje te brengen aan de nieuwe Zelzaatse cultuurtempel. Je wordt de hele dag verrast door bijzondere acts. De dag wordt op gang getrokken met een heuse stoet en Zelzaats muzikaal talent Jens Dolleslagers sluit de opening in schoonheid af.

Om 10.00 uur is het verzamelen geblazen aan het Hoogbouwplein, want daar vertrekt er een vrolijke stoet naar het nieuwe cultuurhuis aan de Assenedesteenweg. Fanfare Vooruit met de Kuit zorgt voor een leuk deuntje en ook de Katse reuzen en de reuzen Hugo en Eglina lopen mee. Iedereen is welkom om mee te lopen!

Die feestelijke sfeer wordt de hele dag verder gezet. Om 11.00 uur is er een concert van Harmonie Noorderlicht in de grote zaal en vanaf 12.00 uur zijn er doorlopend diverse activiteiten voor het hele gezin doorheen het cultuurhuis: het te gekke kapsalon, luisterverhalen van Tina Tyrant, de toekomst voorspellen door Madame Barbara of op de foto met Kelly en Dolly. Serdi Beatbox maakt ozijn opwachting om je de kneepjes van het beatboxen te leren. Om 17.00 uur sluit Jens Dolleslagers en band de dag af met een spetterend optreden.

Bekijk hier het volledige programma

Alle activiteiten zijn gratis. De bar in de foyer is doorlopend open voor het publiek. Het cultuurhuis is gelegen aan de Assendesteenweg 121, de achterkant van warenhuis Jumbo.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies