Samenwerkingen en partners

WZC Zilverbos

Woonzorgcentrum Zilverbos is het enige WZC op het grondgebied Zelzate. Je kan er ook terecht voor kortverblijf. Het bestuur van het woonzorgcentrum is in handen van de vzw Woonzorgcentrum Zilverbos. De Raad van bestuur heeft als opdracht om, samen met de directie en in een intense samenwerking en overleg met alle medewerkers, een betaalbare en kwaliteitsvolle zorg aan te bieden aan alle bewoners.

Contact:
Bloemenboslaan 30
9060 Zelzate
T. 09 311 30 00
E-mail : info@wzczilverbos.be
www.wzczilverbos.be

Woonwijzer

Woonwijzer Meetjesland geeft info en advies rond wonen en energie. Je kan er terecht voor info over de huurwetgeving en dit zowel als huurder of verhuurder, woonkwaliteit, inschrijving sociale huisvesting, wekelijks overzicht te huur staande panden in het werkingsgebied, renovatie- en energiepremies, duurzaam bouwadvies, screening energiefactuur, aanvraag energiescan,… . Sinds 2021 zijn zij ook het aanspreekpunt voor het meldpunt antidiscriminatie op de huurmarkt. De dienstverlening is gratis voor alle inwoners van Zelzate.

Woonwijzer heeft zijn hoofdbureau in Eeklo (Moeie 16a) maar elke dinsdag is een adviseur aanwezig in het SAC (Kleine Landeigendomlaan 2A) van 16.00 tot 19.00 uur. Wegens de coronamaatregelen wordt enkel op afspraak gewerkt tussen 14.00 en 16.30 uur. Een afspraak kan gemaakt worden via mail elodie@woonwijzermeetjesland.be of 0487 75 34 42 of via het algemeen nummer 09 378 61 70.

Verklaring over cookies