Welke kampen zijn er?

Piraten en prinsessen (12/2-16/2)

Ahoi maatjes. Ga samen met kapitein Sportos op schattenjacht. Aan de hand van verschillende spelletjes verzamel je stukken van de schatkaart. Klim aan boord van ons piratenschip, hijs de zeilen en test je behendigheid op het uitdagende piratenparcours. Zo help je ons om prinses Zelzatia bevrijden.

 

 

 

 

 

 

Kermisland (2/04-5/04)

Kijk jij elk jaar weer uit naar de kermis in onze gemeente? We maken onze eigen kermis op sportkamp en zullen door allerlei uitdagende opdrachten munten verdienen. Deze munten kan je dan gebruiken om in Kermisland spelletjes te spelen en punten te verdienen. Deze kan je daarna in de kermiswinkel omruilen voor een leuk gadget. Top toch?

 

 

 

 

 

 

Super Mario (8/04-12/04)

Mario is een kleine, aardige, mollige, Italiaanse loodgieter, die woont in het Mushroom Kingdom. Ren en spring met Mario of Luigi door onze sportzaal tussen kegels, over banken, door tunnels en over platforms en ga de strijd aan tegen Bowser zodat hij prinses Peach niet kan ontvoeren.

 

 

 

 

 

 

Beestig leuk (1/07-5/07)

Zo trots als een pauw laat ik jullie weten dat we tijdens deze week niet zo koppig als een ezel mogen zijn tijdens het sporten. Maar dat we ons beste paard van stal halen zodat we niet voor aap staan tijdens de opdrachten. Na zo een dag vol beweging en plezier ga je zeker met de kippen op stok om een uiltje te vangen.

 

 

 

 

 

 

Waterwereld (Teens) (8/07-12/07)

Dit thema mag niet ontbreken op de kamplijst want ook de vierde editie belooft een knaller te worden.  Walk on water zingt Regi, wel, we zullen het eens proberen tijdens deze week die volledig in het teken van alles wat met water te maken heeft staat.

 

 

 

 

 

 

 

Olympische Spelen (15/07-19/07)

Op minder dan 350 kilometer van Zelzate zullen tijdens deze week meer dan 10.500 sporters uit 206 landen zich voorbereiden om het beste van zichzelf te geven voor hun land. Ook wij zullen ons onderdompelen in een aantal olympische disciplines. Van de opwarming tot het stretchen achteraf. Jullie kinderen gaan naar huis als volwaardige olympiërs (of toch de mini-versie daarvan…).
 

 

 

 

 

 

Structuurkamp voor kinderen met autisme of ASS (12/08-14/08)

Ook dit jaar wordt er opnieuw een structuurkamp georganiseerd voor kinderen met autisme of autismespectrumstoornis. Dit kamp is helemaal op maat en wordt begeleid door ervaren monitoren. De inschrijvingen verlopen niet via Pleinkapitein, maar om je kind kandidaat te stellen, stuur je een mail naar sportdienst@zelzate.be. Daarna volgt een intakegesprek. Inschrijven kan ook vanaf donderdag 4 januari 2024.

 

 

 

 

 

 

Disneydorp (19/08-23/08)

De figuren uit de Disneyfilms zullen tot leven komen en jullie aan het bewegen zetten. Of het nu Micky en Minnie Mouse, Anna en Elza of Sneeuwwitje en haar 7 dwergen zijn, alle personages nemen jullie mee op een sportieve trip door hun Disneydorp. Op het einde van het kamp maken we onze eigen parade en zullen we door de gemeente trekken.

 

 

 

 

 

 

Alles op wieltjes (26/08-31/08)

Al 3 keer een schot in de roos bij de kinderen en dus staat dit thema ook weer op de sportkamplijst. Alles wat zich op minstens 1 wiel kan voortbewegen kan hier de revue passeren: een fiets, een gocart, een speelgoedtractor, een step, een skateboard, in-lineskates, een hoverboard of  fietsen die net dat tikkeltje anders zijn.

 

 

 

 

 

 

Back in time (28/10-31/10)

Per dag komt een andere periode uit de geschiedenis aan bod en hoe er dan gesport werd. We gaan extreem terug tot aan de tijd van de dinosaurussen. En wat met de mensen uit de oertijd, de middeleeuwen, de oorlogsjaren of die prachtige sixties. Geen e-games zoals jullie nu kennen maar een reis door de tijd. Wedden dat jullie versteld zullen staan?

Verklaring over cookies