Welke kampen zijn er?

Carnaval

Zet je feestneus maar al op want om de twee jaar keert het carnavalsthema terug. We sporten verkleed en doen allerlei proeven om te bepalen wie prinses en prins Sportcarnaval zal worden. Tussendoor trekken we naar buiten voor onze eigen mini-carnavalsstoet te voet of op twee wielen. We sluiten de week af met een knal op ons eigen carnavalsfeest.

 

 

 

 

Stripland

Tal van stripfiguren zullen deze week hun sportiefste beentje voor zetten om samen met jullie zoveel mogelijk beweegopdrachten te doen. Sport je fit met Jommeke, word een sportvriendje met Suske en Wiske of trap eens door met de Kampioenen. Eén ding is zeker, in stripland gaan alle stoelen en banken aan de kant!

 

 

 

 

Brandweer

“Wij zijn bij de brandweer, wij zijn bij de brandweer,” zingt Samson luidkeels! Brandweermannen moeten op en top fit zijn om dagelijks het beste van zichzelf te geven om mensen te helpen. We oefenen op evenwicht, uithouding, klimmen en klauteren, zwemmen en nog zoveel meer andere vaardigheden waarover de brandweerlui moeten beschikken. En als we voldoende getraind hebben, nemen we natuurlijk ook een kijkje in de kazerne in de buurt!

 

 

 

 

Waterwereld

Deze topper staat al voor de derde keer op het programma en zal voortaan jaarlijks geprogrammeerd worden! Spitter spetter spatter, per spelletje worden jullie steeds natter! Zwemmen mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze kampweek waarin water centraal staat. Haal alvast maar jullie zwembroek of badpak uit de kast!

 

 

 

 

Op naar buiten

Waar kunnen we in hartje zomer beter zijn dan buiten? Het park, het bos, de speelpleintjes, de boerderij zijn slechts een paar voorbeelden van waar we naar hartenlust kunnen sporten en bewegen. Niets houdt ons tegen!

 

 

 

 

 

Fit en fun

Wil jij zowel een leuke mix van sport als van spel? Dan is het fit & fun kamp zeker iets voor jou! We sporten en lachen wat af en zonder dat we het zullen merken, zijn we op het einde van de week weer helemaal fit!

 

 

 

 

 

Ruimte

3, 2, 1, ... ready for take off!  Maak je klaar voor een avontuurlijke reis doorheen de ruimte. Je reist van sportplaneet naar sportplaneet, waar telkens weer een nieuw avontuur op je wacht. Ben je klaar om een echte mini-astronaut te worden, dan is dit is dit kamp zeker iets voor jou!

 

 

 

 

Alles op wieltjes

Ook deze klassieker is terug. Met een Belgische wereldkampioen als Remco Evenepoel of een topper als Lotte Kopecky kunnen we er niet naast: de wereld van het wielrennen komt tijdens dit kamp even aan bod.  Maar ook alle mogelijke andere transportmiddelen die minstens 1 wiel hebben, van éénwielers over steps tot skateboards, we testen ze allemaal eens uit!

 

 

 

 

Halloween

Halloween is de engste tijd van het jaar. Spoken, vampieren, geesten, brrr… Eng! Begin jij ook al te zweten? Of vind je dit stiekem wel heel leuk? Kom dan naar ons Halloweenkamp waar je speelt en sport binnen dit thema. We sluiten af met een trick-or-treat-wandeling op vrijdag.

Verklaring over cookies