De architect tekenend voor uw toekomst

Infobrochure voor bouwers en verbouwers

Een huis bouwen of verbouwen is één van de meest belangrijke gebeurtenissen in je leven. Het is een uitermate boeiende ervaring die veel fijne en intense momenten met zich meebrengt. Bouwen of verbouwen houdt ook in dat je een hele reeks ingrijpende beslissingen moet nemen die gevolgen hebben voor je verdere leven. Je thuis is veel meer dan een aantal kubieke meters baksteen, hout, glas en beton. In de eerste plaats is het je leef- en beleefomgeving.

Om van je huis je thuis te maken, moet je er je goed in voelen. Een huis moet niet enkel mooi zijn, maar ook comfortabel, functioneel én energiezuinig. Elk huis heeft zijn eigen identiteit en weerspiegelt de persoonlijkheid en cultuur van haar bewoners. Een architect is de best geplaatste persoon om een leefomgeving te creëren die het best aansluit bij jouw behoeften en gevoelens. Hij fungeert als jouw vertrouwenspersoon en luistert naar jouw wensen. Hij helpt je doorheen alle administratie, ontwerpt en begeleidt en adviseert je bij de aanbesteding en de uitvoering van de werken.

De brochure 'De architect tekenend voor uw toekomst' geeft je een betere kijk op de opdracht van de architect tijdens het bouwproces en vertelt je meer over de rol die de architect kan vervullen bij het vertalen van je wensen naar de werkelijkheid. 

Bron: Orde van architecten - Vlaamse raad

Ruimte en wonen

Openingsuren

MA
9:00 - 11:45
DI
9:00 - 11:45
14:00 - 19:00
WO
9:00 - 11:45
14:00 - 16:00
DO
9:00 - 11:45
VR
9:00 - 11:45
ZA
gesloten
ZO
gesloten

Extra info

Voor stedenbouwkundig advies moet er altijd een afspraak gemaakt worden.

Verklaring over cookies